291009<3

Cha bloggen!
idah har det varit en rätt jobbig dah. det e en kille som messar mej åh säger att han ska döda min killkompis åh så as jobbigt:(men får se va som händer. sen idah vet ja inte riktigt va som händer. får se.

Saknar min bbyh!! hon måste komma hem. kom hem bbyh!<333

Min underbara helg!<3

sorry bloggen för dålig update!<3

men har inte haft tid vid nån data. men här skall ni få en sammanfattning av min helg:

FREDA: i fredas så va jag först i skolan hade 2 lektioner. det va as soft. Sen så va det att gå till hulebäck en gymnasie skola här i mölnlycke där ja bor. alla 9or på min skola va där.Vi fick först info om skolan åh vilka pogram det fanns där och sen fick vi välja två program som vi skulle gå åh kolla på. jag åh älsk gick på samhäll och estet. det var rätt kul faktiskt. Bra skola verkar det som. men synd att dom inte hade den linjen jag vill gå på.
efter jag vart på hulebäck gick jag hem för att städa övervåningen. gick på typ 1 och en halv timma. esen softa jag bara åh kollade på idol. Rabih åh erik äger fett!!!<333

LÖRDA: Lördagen började med att jag gick upp vid 10 för att börja fixa mej åh så. sen skulle jag åka till mölndal för att träffa en kompis så att hon kunde köpa cider till mej. för skulle ha fest på kvällen. Det gick väl inte så bra till en början men sen fick vi ändå cidern till slut åh jag handla mat med. sen åkte jag hem igen då var klockan 4 åh jag skulle börja fixa mej för kvällen. det blev att klä ut sej till playboy kanin. riktigt nice blev det.

sen vid 6 kom alla åh då började vi laga mat. tacos ofc. gick as bra. HAHA HOST. Sandra gjorde sönder en trägaffel det kom sallad över typ hela golvet mm. men sen satt vi åh åt åh hade kul:D efter det så gick vi girls ner till centrum för att hyra film. Vi märktes nog av hela mölnlycke för vi va inte direkt tysta. vi sjöng så högt vi kunde. faktiskt grymt kul. Sen när vi kom hem igen så sjöng alla på min kareoke åh va allmänt flum. det blev alla flickor,las vegas,håll om mej,alcastar åh ödet var min väg. plus några abba låtar. Sjukt var det. sen kollade vi på filmen. sjukt mysigt va det. kommer inte ihåg va filmen hette men den får full pott av mej. sen gick alla utan min älsk hem. så det var en lyckad kväll.

SÖNDA: min älsk sov över till idah så vi gick upp vid ett. så åt vi frukost åh boka biobiljetter inför kvällen. sen var det att städa efter partyt. gick snabbt. sen fixa vi oss åh åkte hem till älsklingen. där åt vi bara mat sen stack vi in till stan få var klockan ungefär halv åtta. vi hämtade ut biljetterna åh gick till spårvagnen för att dra till nordstan. precis när vi gått på spårvagnen så sa min älsk bah "det va några killar som gick mot oss, jag tror dom skulle börja snacka med oss, men vi bara åkte ifrån dom" haha det tyckte ja va kul. och hon sa att dom va as snygga. men jag hade inte lagt märke till dom. sen så köpte vi godis i nordstan åh blev lite lurade av försäljaren. asså vrf ska alla hålla på att lura mej åh älsk?. haha ialla fall sen så såg vi filmen. The ugly truth. den var as rolig åh as grym så ni som inte sett den. SE DEN!!! när vi satt inne på salongen så kommer dom killarna vi åkt ifrån tidigare åh satte sej där. så efter filmen så gick båda ut dom gick före oss men vi gick förbi dom åh då sa en av dom hej till oss åh jag hörde inget. Så där blev dom dissade igen. haha jag vet inte va det e med mej. jag märkte dom inte. ialla fall så åkte ja åh älsk till nisse åh va allmänt flum när vi väntade på bussen.

när vi kom hem så var båda as trötta så vi gick åh gjorde iotdning allt åh sen gick vi åh la oss as mys.

Idag då: idah vakna jag upp 12 hos min älsk. vi åt frukost åh lyssna på musik as kul. sen fixade jag mej. åh åkte in till stan. där köpte jag 3 nordic biljetter. så snart blir det party! jag köpte oxå örhängen. sen åkte jag hem åh chilla, åh nu sitter jag här. det händer inte så mkt ikväll.

men bilder från helgen får ni senare.

puss puss babez<3333

221009<3

cha cha bloggen!

idah har jag vart i skolan. Väldigt jobbigt för var väldigt yr ida. men det gick. På gympan idah så spelade vi volleyboll det var kul. men jah sträckte övre låret på mitt vänstra ben så har svårt att gå nu. Det gör för jävla ont då om jag skulle gå vanligt.Haltar:( men men det blir väl bra snart. efter skolan så gick jag bara hem åh så har jag vilat benet och haft det mys. ska in i duschen nu åh sen plugga lite innan jag skall sova. så vi hörs imon bloggen puzz puzz<3333

221009<3

cha cha bloggen!

idah har jag vart i skolan. Väldigt jobbigt för var väldigt yr ida. men det gick. På gympan idah så spelade vi volleyboll det var kul. men jah sträckte övre låret på mitt vänstra ben så har svårt att gå nu. Det gör för jävla ont då om jag skulle gå vanligt.Haltar:( men men det blir väl bra snart. efter skolan så gick jag bara hem åh så har jag vilat benet och haft det mys. ska in i duschen nu åh sen plugga lite innan jag skall sova. så vi hörs imon bloggen puzz puzz<3333

OhYeah<3



Idah har jag vart i skolan åh vi gick från halv 10 till 20 i 12.Riktigt soft asså. Och jag åh mimmi hade riktigt kul om vilka kläder vi ska ha på min fest på lörda. Åh det blir Playboy kaniner FETT sexxiit assåh mums på det. Sen får vi se hur kvällen blir men den kommer bli grym helt klart<333

sen ikväll så ska jag plugga som ba den och laga mat åt syrra haha får se hur det slutar. Ingen bra kock men men. Hoppas det går att äta.!

Puss babez<333

191009<3

Idah har jag bara varit i skolan. skit tråkigt. ska plugga snart oxå. Inlämning på torsda, as segt:/. men men.

Igår va jag sjukt seg åh plugga typ hela dan men på förmiddagen var jag inne åh shoppa lite i stan.Riktigt nöjd med sakerna faktiskt. Tummen upp på det. här får ni bilder på det jag köpt:

tröja 150 kr från Monki



och en rosa bh från hm för 129 kr

puzz<3


R.I.P MJ<33



R.i.p Micheal Jackson.Men igår va han med oss när rabih sjöng.Rabih var sjukt grym igår åh den låtan han sjöng passa han som handen i handsken.Magiskt var det!!!! Love till Rabih<33333

puss<33

God morgon!<333333

God morgon alla underbara!<3

Nu har jag äntligen vaknat till liv åh ätit frukost.Snart blir det att sätta sej åh plugga. Har prov på månda som eh as segt.Handlar om elektrokemi åh jag fattar nada.Men hoppas det går bra då.Sen vid 4 ska jag fixa i ordning mej för kl 6 ska jag träffa min älskling (Mimmi) åh vi kommer ha en mysig men rolig kväll. Ska se bio oxå sen ikväll med henne då.Ska se the ugly truth, hoppas den e lika rolig åh bra som alla säger.

Vi får se vad som händer denna gången vi e på bio för att förra gången vi var på bio skojade han i kassan med oss.Det var såhär vi skulle köpa en hollywood meny som inne håller en stor popcorn åh 2 stora drickor och det kosta 69 kr.Sen skulle vi köpa en geisha åh en lakris sak för 19 åh 6 kr.Men när vi skulle betala sa han i kassan "ah det här blir 398kr".Och jag åh mimmi kolla på varanda åh ba vah!. jag börja leta efter pengar åh mimmi hade börjat äta popcornen åh hon la tbx dom hon hade i handen. så sköt vi fram sakerna åh ba "vi har inte råd med detta.Vi får lämna tbx det".Då började alla gap skratta åt oss åh han i kassan bara "asså ni får inte vara så lätt lurade tjejer". Sen så sa han "det blir 94 kr". Där blev vi lättade åh betala åh gick i från åh skratta.

Efter bion den kvällen så på bussen hem när vi skulle av så stog jag vid trappan i bussen vid utgången åh skulle ta  tag i ett räcke som va nedanför trappan.Men bussen bromsa för snabbt så jag missa det åh flög rakt in i min kompis åh en annan som skulle av där.Och hon andra som var där trycktes in mot dörren helt inklämdXD haha pinsamt säger jag bara.Så får se va som händer ikväll:D<3

puss puss babez<3333



Jag åh älskling<333

161009<3

Idah har det vart jobbigt men oxå skönt.

I skolan fick vi först en föreläsning om kost åh sånt. Ganska intressant faktiskt.Sen skulle vi ta oss till så kallade delsjön åh springa 1 mil. Åh det regna som bah den. men men det tog ungefär 1 timma dit 1 timma runt åh 1 timma hem så va ute åh gick i regnet i ungefär 3 timmar. Plus det regna igenom min jacka så hela ja va helt dygnsur.Frös som bara den! inte likt mej. Eh alltid varm annars. Sen fixa jag id-kort åh mitt bankkonto det gick bra som tur eh. sen åkte jag hem åh låg åh badade i hela 5 timmar sjukt skönt var det. sen fixa åh se på idol as mys sen hamna jag här såklart.<3

En sak som hände idah med var att min högtalare på min mobil har pajat!:( det kommer inget ljud.Kommer dö utan det för kan inte lyssna på musik eller snacka i tele.Det måste fixas snabbt!

Imon blir det plugg.Sen vara med min bbyh åh vi ska se the ugly truth.Alla säger att den ska vara grymt rolig:) vi får väl se om jag kommer tillbaka sen eller om jag har skrattat ihjäl mej.!

men aja puss puss babez ha det bäst<33:*

Godmorgon<3

jah då sitter man här as trött och seg.Har juh inte fått sova så mkt denna veckan:P åh snart ska jag dra åh fixa mej sen så ska jag till skolan åh gå på en föreläsning om hälsa.Piss tråk. sen ska vi ut åh springa en mil. jobbigt!.Men sån tur e kan jag bara gå för e förskyld åh har hosta åh grejer.Lucky me! men skriver mer sen ikväll.

puss puss babez<33

Godnatt<33

Godnatt bbyhs:* nu går jag åh lägger mej.Sjukt trött e jah. åh imon börjar jah 8 åh ska ha idrottsda så måste få lite sömn innan hihi. puss puss babez<333333


151009<3

Cha babez!:*

Idah har jag vart i skolan typ hela dan och det var både as kul åh segt.Mimmi åh sandra gör min dah varenda jävla dag.Utan dom skulle det va piss tråkigt. Åh jag åh sandra e bäst asså hittar alltid något perverst i nått i skolan.haha.Åh jag åh mimmi e lika blonda.haha..Men men efter skolan, kom hem runt kvart i 5. Så va jag så sjukt trött att jag bara softat åh tagit det lugnt.

Hade musikprov idah med gick väl inte så bra. haha.. rätt svårt om jag ska va ärlig.Men det va typ 10-15 sider att läsa på så man får inte in det i huvet.inte jag ialla fall.
Men ska sitta här vid datan åh softa med musik åh kompisar ett tag till sen äta åh sen duscha.Efter det får jag se om det blir att se tv eller sova...Eh sjukt trött så blir nog att sova.

puss puss babez<333:*



Hemma<3

Nu e jag äntligen hemma efter en sjukt jobbig dag i skolan. Den var så sjukt tråkig åh lång.Men som tur e så flummar jag alltid till dagarna så man får sej ganska många skratt ändå. Vi höll på med sof/nof arbetet på förmiddagen sen hade jag 2 timmars rast sen spanska och nu eh jag hemma. Love till det.

Men jag eh så himla bäst eftersom jag får min kompis sandra
www.ssomisandra.blogg.se på tankar hon inte vill ha. Lixom perversa tankar. As kul för vi skrattar lika mkt varje gång. But I love u bby<333 åh jag vet att duh älskar mej ändå även fast jag går dey på nerverna med tankarna everyday.

Nu ikväll blir det att plugga sönder för imon eh musik provet åh inget fastnar i huvet. Sjukt segt e det. Men men vi får la se hur det går.

Puzzz babez<3333


God natt<333

Nu eh jag så trött pluggat ett tag nu så blir att hoppa i säng åh mysa en stund innan man deckar av trötthet.Åh imon börjar jag 09:20 lite sov morgon ialla fall och de gillar vi.

Sen imon efter skolan så blir det att rå plugga inför provet på torsda så kommer inte kunna uppdatera. Men hoppas ni klarar er till dess för vem klarar sej utan mej?. ingen mohahaha<3

puss åh godnatt love<333

Plugg:(

Dåligt uppdaterat jag vet srry. Men mkt plugg nu. för har musik prov på torsdag åh kan inte ett skit typ. så uppdaterar inte så ofta. puzz babez<33333


LOVE IT<333


Glasögon på g<33

heeey<3 idah har jag vart inne i stan åh träffat kompisar så e sjukt trött. Men jag var oxå åh beställde mina glasögon jag ska skaffa dom e verkligen as balla. Åh jag passa väldigt bra i dom.Vah på synundersökning igår åh då fick jag reda på att min syn blivit sämre sen sist jag kolla den. Illa asså men men åh då såg jag dom balla brillorna som jag beställde idah så om 10 dagar kommer dom!! längtar gärnet!! här får ni en bild på hur dom ser ut:




puzz åh kram<333

Varför?!

Asså vrf eh det så många som klagar på krillebooi Rahlenfeldt.blogg.se?. jag förstår inte vrf man gör det.Han vågar ialla fall va sej själv och han sticker ut.Och bara för att han eh bi så måste han inte bara vara bög! Han får la va hur han vill. Det eh inte många som vågar vah sej själva utan måste låtsas vara nån dom inte eh.Det tkr jag eh falskt och dåligt att låtsas vara nån man inte eh bara för att folk ska gilla en en inte bra. Jag tkr krille e as snygg och e en väldigt bra bloggare. Finns verkligen inte nått att klaga på.Och att han eh bi det gör mej inget för man får gilla den man vill oavsett kön!. visst jag kanske tkr det e lite äckligt att se två killar strula. Men bara dom eh lyckliga med varandre so what ever lixom. Inget fel på att vara ihop med en av samma kön. Det eh bara att man blivit uppfostrad att det eh fel att gilla en av samma kön.Men herregud vi lever i 2000 talet och inte 1800 talet lixom. Krille eh hur söt och fin som helst och jag gillar hans stil.Puss till han. Alla dom som klaggar åh snackar skit om han.kan lika gärna snacka skit om varandra.Det eh inget fel på den killen. Att han förstorar sina läppar åh så, eh la inget fel?. han tkr det e snyggt åh gör inte du saker som duh tkr eh snyggt eller?. precis det gör du. Nu har jag bara en sak till att säga elle två.1 sluta klaga åh snacka skit om krille och 2. VÅGA va dey själv åh bry dey inte om vad andra tkr. Gillar dom inte dey som du eh e dom inget att ha.<3

Nu blir det tvn hela kvällen.Myyyys eller hur. och idah kollade jag min syn i stan åh den eh sämre än sen ja kolla den sist buhu.Men mina glasögon jag ska köpa e balla så längtar tills jag får dom. plus köpte puder åh en as läcker rosa mössa.Love it

puss puzz babez<333

Mys Pys kväll!<3

Idah blir det en myspys kväll hemma framför tvn.För mår inte så bra att jag orkar hitta på nått idah. Men ska nog baka lite och fixa lite.Ska nog fixa nytt nr idah oxå för det eh så många idioter som bus ringer mej åh shit.PALLAR INTE!! efter det blir det tvn åh kanske lite data.Vi får se va det blir. E sjukt trött oxå så kommer antagligen somna rätt tidigt idahXD.

Men ikväll e det IDOL som jag skall se på och det ryktas att erik åh tove kommer vara grymma ikväll.ME LIKE!<3.

Åh jag bara älskar erik åh rabih I IDOL dom sjunger bah bäst! hoppas det e dom som står i final. Gör dom det så blir det sjukt svårt. Jag gillar eriks röst för att den e så hes på nått sätt åh rabihs för att det låter så coolt. Åh rabih eh så sööööt.Man bara drömmer sej bort när man ser han uppträda.Hans ögon e helt åhhh jag vet inte vad.Åh eriks leende! man dör ialla fall jag.heja dom säger jag bara.

I know you love me puzz<333


Soft låt<3333

Älskar denna låten den eh så himla skön.Den berättar verkliogen sanningen åh man känner verkligen nått när man lyssnar på den. alla har vi ju misst en vän på nått sätt och denna låten får mej att bli tårögd åh känna i mitt hjärta en smärta av att missta en vän. men den e helt otroligt bra ändå!. love it<333333


Måndiizzz<3

idah har det vart skolan i två timmar inte så segt. Men sen var det att åka in till gymnasiemässan och kolla gymnasium. haha när vi kom in kom en snygging fram från ett gymnasium åh börja snacka me mej åh bebis. sen så kollade vi dom gymnasiumen jag ville kolla på sen så gick vi runt åh kollade lite för min bebis val. det gick la sådär:P och det vah sjuuuukt varmt trodde ja skulle dö! ialla fall så såg jag några i min förra klass åh min förra paralellklass asså dom har typ inte förändrats nått på 4 årXD hahaha.Efter gymnasiemässan åkte ja åh bebis in till stan åh gick runt.vi gick in på åhlens åh kolla parfyrmer åh då skulle bebis spruta på ett sånt papper man tar men så missa pappret åh spruta på min jacka ist. så jag stank parfym sen ¨åh det vah illa. sen så sa jag hejdå till bebis åh så träffade jag en killkompis åh åkte hem till han. det va mys för jag somna haha sjukt trött eh ja. men sjukt mys pys. sen tog det typ en och en halv timma hem sjukt segt.

men imon blire skolan åh så.

ha det bäst babez love and kizz<3333

Slapp dag<33

idah va det bara att slappa åh ta det lugnt. Tills jag vid ungefär 4 tiden fick reda på att vi skulle få gäster och jag hade inte fixat mej elle nått så då fick man göra sej i ordning snabbt som attan. haha men det har bara varit mys mys.

Igår var det en hur underbar kväll som helst!. var med älsklingen åh vi snacka kolla film lyssna på musik och dansa. sen ringde vi älsklings kille åh snacka med han. åh när jag snacka med han så jag kunde knappt snacka för min älsk var helt borta åh ramla åh gjorde massa sjuka saker hela tiden haha. men han jag snacka med rasmus hansson dåe var så rolig att snacka med oxå när ja väl snacka. En helt underbar person e han. hon har verkligen hittat rätt kille min älsk<33 men men åkte hem vid 23 från henne var sjukt trött så chilla vid datan när ja kom hem sen somna jag vid 2 ungefär.

Här ska ni få två söwta bilder på mej åh älsk<3


Skojigt<33

Jao då vaknade man nyss.As tidigt kl halv 10 för att jag skulle va med en kompis åh följa med till hennes dans men sen när jag a vaken åh gör frukost så säger hon vi kan inte vara med varandra nu vi får träffas ikv ist åh ja bah åhhh. Så jobbigt e det! men men idah ska jag väl kanske in till stan åh köpa foundation för min e slut åh jag klarar mej inte utan den. SMINK ska man alltid ha på sej.SMINK FOR LIFE säger jag bara. sen ska jag väl chilla åh ta det lugnt tills elsklingen ringer. Åh då ska vi ha kul åh jag skall antagligen färga hennes hår. YAY på det. Kvällen kommer bli galen I Promise you!!.


Igår då så va jag i skolan först.Inte så lyckad dah i skolan men men. Killar eh dumma i huvet ibland tvr.men efter skolan var det hem åh chilla läget.Sen så sminka jag mej åh stack till bussen åh åkte till frölunda för att busa med mina kompisar.Vi hade grymt kul som alltid.Spela musik åh massa kul.Inget drickande tvr men ändå.Full fart ändå.



Åh det har blivit så jävla kallt nu! man fryser ju häcken av sej när man ska ut.Åh så regnar det juh tiieep 24/7.Sverige bli vaaarmt. Så man kan gå i kort kort shorts åh ligga åh sola åh bli brun åh fin året om.Undra om man skulle se ut som negrar sen? haha.Hoppas inte det usch på det. Vill fan till värmen nu vill inte sitta åh frysa hela tiden. Om man inte har sällskap då så man kan värma varandra.Vinter=Mer mys. Mys= WE LOVE IT.

skriver mer ikväll babez puzz<3333

RSS 2.0