Tröööööött<33

Asså jag hatar mina lärare ibland asså eller tiieep hela tiden men what ever!. Ialla fall så idah i skolan så hade vi vårat fördjupnings arbete åh jag satt åh arbeta och då kommer la caroline min lärare åh tar min text åh läser den åh säger "du får göra om detta det e för likt originalet du måste göra om" jag hade några samma ord i en mening så va ja tvungen att göra om.FITTA säger jag bara. blir så förbannad att jag tror jag skulle explodera.Men men lärarna e väl där för att få oss att plugga så vi dör. Pallar inte. Så nu har jag gjort om min text och får la se om jag behöver göra om den igen.

Har sovit så lite denna veckan pga att vi haft sjukt mkt plugg denna veckan. sovit typ 12 timmar på 3 dygn inte bra för mej asså.Jag kommer bli helt konstig snart. så ikväll får det bli att lägga sej tidigare åh nana. duktigt asså får se om ja klarar det.

Love ya bitchez puzzzz<333

plugg:(

sorry alla att jag inte har uppdaterat på ett tag men denna veckan e ett helvette.bara en massa plugg så kommer inte kunna blogga för ens till helgen. så ha det så länge puss puss babez<333

Everyday<33

Varje dag men mimmi älsklingen är toppen!. Hon e för underbar asså jag fattar inte hur man kan va så underbar.Åh fett skön e hon haha alltid lika smart.

Igår va jag med älsklingen då och vi satt åh snacka först en stund hon snacka med sin kille min bror.Men han va en aning full. Så han börja snacka om rosa pingviner haha cute.sen så skulle vi äta jätte gott var det. Men när vi hälde upp colan kom det ut en larv från korken!!! hjuuuuuuuu det va så äckligt så jag vet inte vad. Trodde jag skulle spy serri. men vi tog en ny cola flaska åh öppna åh det var mums.sen så satt vi åh snacka en stund till. sen så gick vi ut åh skämde ut oss åh hade allmänt kulXD.sen när vi kom in  så kollade vi film åh hade det sjukt mysigt. sen gjorde vi i ordning oss för att lägga oss vid halv 3 sen så låg vi åh snacka till typ halv 5 innan jag decka.Tack för en underbar kväll/natt med dey gummanz<333 älskar dey<3333

Idah blir det att plugga massa. as segt. men har 2 prov nästa vecka åh tiieep 3 inlämningar plus läxor. galet mkt tkr ja då. men det e denna veckan sen måndan veckan där på e det gymnasiemässa. åh det kommer bli galet kul!!.

Men puzz puzz babez<33333

Myyyys<33333




Myskväll åh över nattning hos älskling idah.Längtar efter dey gumman saknar dey när jag inte e med dey<3333
vi kommer ha så kul så det finns inte. händer alltid nått när vi e med varandra. Galet!!<33333 men skriver ikväll puzz babez<33333


Mysigt värre<3

haft en uber mysig kväll med hannizen<33 underbar åh söt e hon! alltid lika skön åh på skratt humör. man skrattar alltid med henne^^. men ida så åkte jag in åh träffa henne inne i stan. sen så gick vi till vanilj ett as mysigt cafe i gbg och tog en fika. jag tog pasta sallad med bacon åh fetaost och en kokosboll. As gott säger jag bara. Pastan smälte bara i munnen! mumssss<3333 sen efter det så åkte vi hem till mej gick åh köpte godis åh så. sen när vi kom till mej så färga hanna mitt hår åh löshår. Bilder får ni se imon cutiesar<333 sen var det dags för hanna att åka:'( men men. Innan jag träffade henne ida då så hade jag skolan. Det var sjukt segt för hade dels ett papper att fylla i sen tråkig spanska åh tråkig so. Åh det sämsta av allt var matte prov som gick bajs. men men man kan inte va bra hela tiden.

men ha det bäst babez puzz<3333

bilder från ida<33



I love you bby<33333 Jag på bilden<3



Ohyeah!!

  dagens Outfit e:

tröja från gina tricot 149kr
linne från gina tricot 99kr
chinos från gina tricot 199kr

LOVE U BABEZ PÖZZ<33333


Studiedag!<3

då va det studiedag ida:D sånt gillar vi.Ialla fall jag.
Idag har jag sovit rätt länge.Sov till halv 12 ungefär. sen så åt jag åh gjorde i ordning mej inför dagen. Efter  det så åkte jag med mamma åh pappa ner till banken för att fixa ett bankkort till mej.YAY säger ja till det, så nu kommer ja kunna ta ut money. Sen skall jag plugga lite ta det lugnt ohc sen blire idol!.Blev ingen hårfärgning ida heller:( men hannisen får göra det imon när vi träffas. Kommer bli mys. Jag kommer ha lite mörkare brunt med röda nyanser för att inte få grönt hår till sist.haha

men puss puss babez hörs<3333

Trött!!<3

jag e så himla trött så det e inte sant. Inte bara sovtrött utan trött på msn,bdb och kamrat åh så.Kommer ta bort allt jag har nu förutom bloggen.Så om jag orkar sen så blir det nya saker när jag pallar åh så.Då blir det ny msn,bdb och så. Nästa år börjar man ju på gymnasiet och då måste man ju hålla kontakten med dom nya vännerna så då måste man ju ha msn. Men då kommer ja bara att adda dom jag känner åh har träffat.Alltsån inga random personer som ja inte vet vilka dom e.För sånna kan man inte lita på ett dugg. Så blir ett nytt liv på sätt åh vis.Kommer antagligen flytta från där jag bor nu till en annan ort i gbg.Kommer bli soft iså fall, för har bott här ja bor nu i hela mitt liv som = 15 år. Så palla denna ort.Dax att hitta nya människor,nya miljöer åh nya äventyr. Kommer bli kul kul kul!!Men mina gamla VÄNNER kommer jag ju hålla kontakten me såklart. Ialla fall me min "syrra" som ja älskar.Mimmi baarlid e den bästa personen man kan tänka sej.Inte en lugn stund me den bruden! bara en massa galenskaper åh skratt.Love to you bby<3

men vi hörs babez pöss<33333333

Andreas Wijk Love<3

http://www.youtube.com/watch?v=HuPN0qd3LtM
Älskar hans röst den e så varm åh go.Kan aldrig sluta lyssna.Så kommer han till då folket röstar i idol.Kommer ja rösta gärnet på honom!!! Lyssna lyssna lyssna<3


Kissie kissie kissie!



Alltså denna tjejen e seriöst ganska borta. När jag kollade på the voice på 5an i morse så va kissie där som gästbloggare.Så fick hon frågan från nån som mejlat in så här "E det sant att du redigerar dina cambilder oxå?" och på det svara hon "Ja jag redigerar alla mina bilder.Och min blogg e inte jag" haha hur knäppt e inte det att säga så?.Seriöst asså skaffa ett liv åh sluta redigera alla bilder okey vissa kan man redigera men inte alla. Våga stå för hur du ser ut utan att redigera bilder!. Bättre att visa upp sej själv hur man e åh hur man ser ut än att redigera åh spela. Tycker bara det e falska personer som redigerar alla sina bilder.Sånna som inte vågar stå för sej själva.Man måste våga chansa får man skit för det så får man inte bry sej eller ta åt sej det. Så snälla stå för dey själv åh skaffa ett liv där du inte behöver redigera.

sjuk:(

e sjuk drf jag inte uppdaterat. men nu börjar ja få krafter igen så nu kommer jag att blogga varje dag.

Idag måste alla kolla på idol för min syrras klasskompis kommer va med.Han heter carl åh man kommer se han när bagge åker runt. så kolla!

idag har det vart mkt sova åh ta det lugnt åh det blir det nog resten av dan oxå puss babez<3




Chaa:*

haha då va man hemma åh har haft en otroligt rolig dag med min älskade mimmi. Först tog vi bussen in till stan. Mimmi va helt borta för när vi satt i bussen så kolla mimmi ut åh ba "mimmi" som om hon va helt borta. haha. sen när vi komm in till stan så gick vi runt åh kolla lite kläder åh smink åh så. sen gick vi till donken för ja va så törstig. Åh när vi e på väg dit åh kom dit så va mimmi på väg att gå förbi. så jag sa till henne att komma åh då hon ba"liseberg" haha. så skön e hon. älskar henne verkligen. Sen gick vi lite till och sen stängde allt så vi gick till bussarna för att åka hem. Och när vi gick på bussen så gick vi längst bak åh typ satt/låg på sätena åh då kom busschauffören åh ba "ni måste gå fram ni får inte sitta här" jag ba "får man inte sitta här?" haha han ba " ne ni ligger" så vi fick gå fram lite haha sjukt kul va det. sen åkte vi hem till bbyn åh myste. Sen åkte ja hem.

Tack för dagen bby och pöss pöss babez<333

Godmorgon babez<3

Då vakna man precis.Lite sömn tack vare en störande lilla syster.Gosh vad man stör sej på dom.Men men ida skall jag vara med min älskling mimmi.Hon e så underbar och har hittat en skit söt kille.Jag e så glad för hennes skull.Lycka till dom.Men inatt fick jag veta att en jag gillar as mkt har flickvän och det var hjärt krossande. Men livet går la vidare.
  Ida e det soligt åh varmt precis så det ska va. så man kan sitta ute åh steka i solen med nått gott åh kompisar åh musik.Love it!
 En kille jag älskar e No seen,viktor irl.Han har världens sötaste röst.En annan e calle från idol 09, asså knarkar hans låt! kan aldrig sluta lyssna.Han har blivit en drog.Men skriver mer ikväll.

Puzz babez<33333

Zandra dee<3

underbar dag med världens bästa sandra!

först så chilla vi bara sen så gick vi ut åh fotade varandra,några bilder finns här nedanför.Efter det lyssna vi på musik åh kolla hennes blogg och så. Så när vi kolla runt där så fick båda iden om att hon skulle fixa min blogg design åh snäll som hon e gör hon det.She is lovely.
 Sen när vi skulle äta märkte ja hur borta jag va ida genom att jag hällde upp mitt glas med sås ist för saft. Det e verkligen mej i ett nötskal. efter maten som bestod av ryggbiff tror ja åh klyftpotatis som va hur gott som helst, fortsatte sandra med min design. Och ni ser ju hur snyggt det blev! Toppen säger ja bara. Efter det var det dags att noppra mina ögonbryn åh det kan jag säga gjorde AS ont!! Fick en tår men det kändes som att mitt ögonbryn grät. Men när hon äntligen var klar så chilla vi bara framför tv.

Awesome kväll med underbaraste tack gumman för att du gjorde min dag!!!

Love ya babez<333



Jag<3

<33

Underbaraste sandra<3333

Sandra like a bitch<333333

RSS 2.0